ماهواره ضد سلاح: بعضی مواقع "ماهواره های کشنده" نیز خوانده می شوند و ماهواره هایی هستند که برای خراب کردن ماهواره های دشمن و دیگر سلاحهای مداری و اهداف دیگر طراحی شده اند که هم آمریکا و هم روسیه از این نوع ماهواره دارند.
ماهواره های ستاره شناختی: برای مشاهده فاصله سیاره ها و کهکشانها و دیگر اشیای خارجی فضا استفاده می شوند.
ماهواره های زیستی: ماهواره هایی هستند که برای حمل ارگانیسمهای زنده طراحی شده اند و عموماً برای آزمایشهای علمی استفاده می شوند.
ماهواره های مخابراتی: ماهواره هایی هستند که برای اهداف ارتباط راه دور در فضا قرار گرفته اند؛ ماهواره های مخابراتی مدرن بیشتر از مدارهای زمین، همگام مولنیا (Molniya) و پایینزمینی استفاده می کنند.
ماهواره های مینیاتوری: ماهواره هایی هستند که دارای وزن کم و سایز کوچک به طور غیر عادی هستند؛ طبقه بندی جدیدی که برای گروه بندی این ماهواره ها استفاده می شود عبارت است از: ماهواره های کوچک "۵۰-۲۰۰kg"، ماهواره های میکرو"زیر ۲۰۰kg" و ماهواره های نانو "زیر ۱۰ کیلوگرم".
ماهواره های هدایتکننده: ماهواره هایی هستند که از پخش کردن سیگنالهای رادیویی استفاده می کنند تا دریافت کننده های موبایل را در زمین فعال کنند تا مکان دقیق آنها مشخص شود.
ماهواره های اکتشافی: ماهواره های مشاهداتی زمین یا ماهواره های مخابراتی هستند که برای کاربردهای نظامی و جاسوسی مستقر شده اند.
ماهواره های زمین شناسی: ماهواره هایی هستند که برای نظارت بر محیط، هواشناسی و ساختن نقشه و... استفاده می شوند.
ماهواره های تتر (Tether): ماهواره هایی هستند که به وسیله یک کابل که به آنها "تتر افسار زد" می گویند، به ماهواره های دیگر وصل می شوند.
ماهواره های هواشناسی: به طور ابتدایی برای نشان دادن آب و هوای کره زمین به کار می روند.
نوشتن دیدگاه